4 punts fonamentals per posicionar bé el teu negoci en Google - Aronanet
15594
post-template-default,single,single-post,postid-15594,single-format-standard,geoip-continent-NA,geoip-country-US,geoip-province-VA,geoip-name-Ashburn,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

4 punts fonamentals per posicionar bé el teu negoci en Google

4 punts fonamentals per posicionar bé el teu negoci en Google

Tal com comenta Gemma Muñoz, fundadora i CEO de l’empresa El arte de medir, especialista en SEO i analítica web, existeixen 4 punts fonamentals que has de tenir molt en compte i analitzar per intentar posicionar la teva empresa en Google de la manera més reeixida possible.

Si entrem en dades estadístiques, ens diuen que les primeres posicions en les cerques en Google tenen un percentatge d’accés del 37%, en canvi la desena posició un 0’7%.

Vols conèixer els punts claus per millorar el teu posicionament en els cercadors?

  1. Contingut de qualitat: Aquest és el punt més important a tenir en compte. Has de tenir el millor contingut possible relacionat amb allò que vulguis vendre. El client necessita contingut de qualitat, ja sigui en forma de text, vídeo, etc. Un contingut que el convenci que tens el producte/servei adequat a les seves necessitats, que transmeti confiança, que aporti valor a la marca, que et diferenciï de la competència.
  2. Arquitectura web: Si construïm una web amb una una arquitectura ben definida aconseguirem millorar l’experiència de l’usuari, aonseguir una bona indexació del web i millorar el posicionament als cercadors. Una altra factor important és que la visiualització del teu web estigui optimitzada per a qualsevol dispositiu, tant ordinadors com dispositius mòbils.
  3. Nombre d’enllaços que apunten al teu web (link building): Aquesta dada dona informació als cercadors de la importància del teu lloc respecte a la competència. Quan el robot de Google rastreja una web, analitza amb especial atenció els links que troba i els “segueix” accedint a les webs a les que enllacen i analitzant-les també. “Google només et vol després que tots els altres et vulguin” Wendy Piersall.
  4. Velocitat de càrrega: Si ofereixes continguts a l’usuari a una velocitat òptima aconseguiràs: una millora en la indexació, una disminució d’abandons de visitants al teu web, una bona experiència d’usuari, i com a conseqüència, una millora en la conversió. Si la velocitat de càrrega d’una web és lenta, l’usuari només sentirà frustració, és a dir una mala experiència, i marxarà a la competència a comprar el producte que tu li podies haver ofert.

En conclusió, treballar el SEO de la teva pàgina web és més important del que creus, no ja per aconseguir aportar confiança i bona imatge als teus possibles clients, sinó per oferir a Google la informació adequada perquè sàpiga que t’ha de posicionar en primer lloc ;).

Si t’has quedat amb ganes de més, pots veure aquest vídeo, que tracta els punts anteriors.

Vols optimitzar la teva web per al SEO? Necessites crear continguts de qualitat al teu bloc? Consulta els nostres serveis d’optimització web per a SEO i màrqueting de continguts.

Cap comentari

Sorry, the comment form is closed at this time.