Email Marketing - Aronanet
15478
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15478,page-child,parent-pageid-15439,geoip-continent-NA,geoip-country-US,geoip-province-VA,geoip-name-Ashburn,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Email Marketing

Email Màrqueting

COMUNICA’T AMB ELS TEUS CLIENTS D’UNA FORMA ECONÒMICA I EFICAÇ

L’email màrqueting és una tècnica de comunicació directa i gens invasiva entre l’empresa i el nostre client actual o potencial, que és realitza mitjançant l’email amb l’objectiu d’atreure a clients potencials o bé fidelitzar el que ja tenim.
És un canal directe amb l’usuari que permet adaptar el contingut a cadascun d’ells i per tant ens facilita uns millors resultats en els campanyes realitzades. Una bona segmentació és clau en una estratègia d’email màrqueting. Una vegada finalitzada la campanya, disposem de nombroses eines que ens permeten analitzar el resultat d’aquesta.

A Aronanet ens encarreguem de gestionar tots els aspectes de  la teva campanya d’email màrqueting. Fem el disseny de la campanya, generem el contingut i maquetem els emails assegurant una programació optimitzada per a la correcta visualització en tots els dispositius.

Finalment recopilem, analitzem i interpretem totes els dades de la campanya. Amb la informació obtinguda generem un informe final, visual i de fàcil lectura, que et farem arribar perquè estiguis perfectament informat del resultat de la campanya.

Vols comunicar-et amb els teus clients actuals i potencials?  Ens encarreguem de tot!

Tenim molt més que oferir-te

Oferim un ventall de serveis addicionals perquè no hagis de preocupar-te de res

DOMINI I HOSTING

Ens encarreguem de registrar i renovar el teu domini i t'oferim un espai en els nostres servidors dimensionat correctament per a allotjar la teva web. Gestionar tot el que necessites per engegar el teu projecte amb un únic interlocutor. Ens encarreguem de tot.

Manteniment

Cuidem la teva web aplicant les últimes actualitzacions de seguretat. Gestionem les còpies de seguretat i restablim el servei en cas de necessitat. Vols que ens encarreguem de gestionar els continguts? També podem fer-ho per tu!

Assessorament Legal

Tot lloc web ha de complir la normativa. T'informem de tot el necessari perquè la teva web compleixi amb la legislació vigent. Avís legal, política de privacitat, política de cookies: redactem els textos legals necessaris adequats al teu perfil o al de la teva empresa.