Col·laboració amb agències - Aronanet
15378
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15378,geoip-continent-NA,geoip-country-US,geoip-province-VA,geoip-name-Ashburn,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

Col·laboració amb agències

Col·laboració amb Agències

Experiències enriquidores i recíproques amb agències i estudis

A Aronanet ens sentim còmodes col·laborant amb altres agències i estudis. Actualment mantenim relacions de col·laboració de llarga durada amb diverses agències. Relacions d’anada i volta, adoptant el rol de col·laborador o client segons el cas.

Com a col·laboradors, la nostra implicació en el projecte és total. Assumim les tasques que sigui necessari externalitzar, bé per falta de recursos o perquè no formen part dels serveis oferts per l’agència. Ens mantenim en un segon pla o participem activament en els processos de venda i gestió del projecte, segons convingui. Som un recurs més a la disposició de l’agència.

Posem a la disposició de l’agència tot els nostres serveis en disseny web i Màrqueting Digital. Oferim compromís i professionalitat amb l’únic objectiu de la satisfacció del client final.

Col·laborem?

Emplena el formulari a continuació i ens posarem en contacte amb tu. Si prefereixes cridar-nos o enviar-nos un email, avanci!

hola@aronanet.com | 630449150   He llegit i accepto la política de privacitat(*)
  (*) Ens cal aquesta informació per contactar amb tu

  Necessites una web?  Creem-la junts!

  Tenim molt més que oferir-te

  Oferim un ventall de serveis addicionals perquè no hagis de preocupar-te de res

  DOMINI I HOSTING

  Wordpress és la plataforma tecnològica de gestor de continguts més utilitzada. Vols descobrir per què? Creguem el teu web en WordPress a preus competitius. La facilitat de gestió de continguts, modularidad, seguretat i alta escalabilitat són algunes dels seus avantatges.

  Manteniment

  Cuidem el teu web aplicant les últimes actualitzacions de seguretat. Gestionem les còpies de seguretat i restablim el servei en cas de necessitat. Vols que ens encarreguem de gestionar els continguts? També podem fer-ho per tu!

  Assessorament Legal

  Tot lloc web ha de complir la normativa. T'informem de tot el necessari perquè el teu web compleixi amb la legislació vigent. Avís legal, política de privadesa, política de cookies: redactem els textos legals necessaris adequats al teu perfil o al de la teva empresa.