Analítica Web (Google Analytics) - Aronanet
15392
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15392,page-child,parent-pageid-15379,geoip-continent-NA,geoip-country-US,geoip-province-VA,geoip-name-Ashburn,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

Analítica Web (Google Analytics)

Analítica Web (Google Analytics)

Coneix al detall com actuen els teus clients

El comportament dels usuaris en navegar (o no fer-ho) per les pàgines de la nostra web és una informació molt valuosa que permet extreure conclusions i reaccionar per adaptar-nos a les necessitats del públic objectiu al que ens dirigim. D’on procedeixen les visites a la nostra web? Quines pàgines són les més visitades? Quin percentatge dels usuaris decideixen abandonar la pàgina just després d’accedir a ella?

La resposta a aquestes i moltes altres preguntes es troba en la gran quantitat d’informació que, de forma gratuïta, pot obtenir-se gràcies a Google Analytics. Analitzem el detall d’aquestes dades estadístiques de forma periòdica i te’ls presentem en un informe visual i fàcil d’entendre, proposant accions de millora que redueixin la distància entre el que ofereix el teu web i el que busquen els usuaris que la visiten.

Vols adaptar el teu web a les necessitats dels usuaris?  T’ajudem!

Tenim molt més que oferir-te

Oferim un ventall de serveis addicionals perquè no hagis de preocupar-te de res

DOMINI I HOSTING

Ens encarreguem de registrar i renovar el teu domini i t'oferim un espai en els nostres servidors dimensionat correctament per allotjar la teva web. Gestiona tot el que necessites per engegar el teu projecte amb un únic interlocutor. Ens encarreguem de tot.

Manteniment

Cuidem la teva web aplicant les últimes actualitzacions de seguretat. Gestionem les còpies de seguretat i restablim el servei en cas de necessitat. Vols que ens encarreguem de gestionar els continguts? També podem fer-ho per tu!

Assessorament Legal

Tot lloc web ha de complir la normativa. T'informem de tot el necessari perquè la teva web compleixi amb la legislació vigent. Avís legal, política de privadesa, política de cookies: redactem els textos legals necessaris adequats al teu perfil o al de la teva empresa.