Intranet - Aronanet
15410
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15410,page-child,parent-pageid-15379,geoip-continent-NA,geoip-country-US,geoip-province-VA,geoip-name-Ashburn,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

Intranet

Intranet

Eines de gestió per a entorns privats

Mitjançant una Intranet podràs oferir als teus empleats o clients eines i serveis exclusius. Millora l’eficiència dels teus processos de negoci o treballa la fidelització dels teus clients facilitant-los l’accés a documentació, factures, etc. Les possibilitats són il·limitades.

Desenvolupem Intranets a la mida de les teves necessitats. Creem entorns privats, totalment segurs, accessibles i funcionals, especialment pensats perquè qualsevol usuari obtingui una immillorable experiència d’usuari. Explica’ns què necessites i t’ajudarem a dissenyar la teva Intranet.

Necessites una Intranet?  Consulta’ns!

Tenim molt més que oferir-te

Oferim un ventall de serveis addicionals perquè no hagis de preocupar-te de res

DOMINI I HOSTING

Ens encarreguem de registrar i renovar el teu domini i t'oferim un espai en els nostres servidors dimensionat correctament para a allotjar la teva web. Gestiona tot el que necessites per engegar el teu projecte amb un únic interlocutor. Ens encarreguem de tot.

Manteniment

Cuidem la teva web aplicant les últimes actualitzacions de seguretat. Gestionem les còpies de seguretat i restablim el servei en cas de necessitat. Vols que ens encarreguem de gestionar els continguts? També podem fer-ho per tu!

Assessorament Legal

Tot lloc web ha de complir la normativa. T'informem de tot el necessari perquè la teva web compleixi amb la legislació vigent. Avís legal, política de privacitat, política de cookies: redactem els textos legals necessaris adequats al teu perfil o al de la teva empresa.