Gestió de Xarxes Socials - Aronanet
15440
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15440,page-child,parent-pageid-15439,geoip-continent-NA,geoip-country-US,geoip-province-VA,geoip-name-Ashburn,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Gestió de Xarxes Socials

Gestió de Xarxes Socials

El canal de comunicació més proper i ràpid amb els teus clients

Les Xarxes Socials s’han convertit en una eina de comunicació essencial per a qualsevol empresa, potenciant la visibilitat i posant a la disposició dels seus clients un canal de comunicació més ràpid i directe.

Creiem necessari definir una estratègia prèvia que ens permeti fixar un objectiu, conèixer bé el públic al que volem arribar i la nostra competència. Des d’aquest punt de partida, podrem definir un conjunt d’accions que aconsegueixin portar a l’empresa a la consecució dels objectius marcats.

A Aronanet oferim un servei integral de gestió de Xarxes Socials. Ens encarreguem de gestionar la presència en Xarxes Socials de la teva marca o empresa.

Si ja disposes de perfils a les Xarxes Socials però necessites que t’ajudem en la seva gestió, o bé vols obrir nous canals de comunicació i necessites orientació per definir les estratègies necessàries, nosaltres et podem ajudar.

Vols treure el màxim partit de les Xarxes Socials?  T’ajudem!

Tenim molt més que oferir-te

Oferim un ventall de serveis addicionals perquè no hagis de preocupar-te de res

DOMINI I HOSTING

Ens encarreguem de registrar i renovar el teu domini i t'oferim un espai en els nostres servidors dimensionat correctament per a allotjar el teu web. Gestiona tot el que necessites per engegar el teu projecte amb un únic interlocutor. Ens encarreguem de tot.

Manteniment

Cuidem la teva web aplicant les últimes actualitzacions de seguretat. Gestionem les còpies de seguretat i restablim el servei en cas de necessitat. Vols que ens encarreguem de gestionar els continguts? També podem fer-ho per tu!

Assessorament Legal

Tot lloc web ha de complir la normativa. T'informem de tot el necessari perquè la teva web compleixi amb la legislació vigent. Avís legal, política de privacitat, política de cookies: redactem els textos legals necessaris adequats al teu perfil o al de la teva empresa.