Manteniment de seguretat Wordpress - Aronanet
15416
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15416,page-child,parent-pageid-15379,geoip-continent-NA,geoip-country-US,geoip-province-VA,geoip-name-Ashburn,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

Manteniment de seguretat WordPress

Manteniment de seguretat WordPress

La confiança de tenir la teva web sempre al dia

El procés de creació i posada en marxa d’una web és només el principi. Una vegada publicada, és necessari realitzar accions de manteniment i actualització constant per garantir la seguretat i el seu correcte funcionament. Les conseqüències de patir un atac per part de tercers (hackers) poden suposar pèrdua d’informació o suplantació d’identitat per a generar spam, afectant greument la nostra reputació com a empresa.

La potència de WordPress, la seva escalabilitat i facilitat d’ús, així com el gran nombre de mòduls que permeten ampliar les funcionalitats, converteixen aquesta plataforma en una de les més populars. Això fa que sigui també una de les plataformes que reben més atacs maliciosos, atès que estudiar les seves vulnerabilitats és molt rendible per als hackers.

Per aquest motiu és imprescindible prendre mesures que minimitzin la possibilitat de ser víctima d’un d’aquests atacs, i en cas que es produeixi, disposar de recursos per restaurar el sistema el més ràpidament possible.

En aquest sentit, es recomana:

 • Mantenir sempre al día la web: Actualitzar a l’última versió del motor de WordPress i tots els mòduls (plugins) utilitzats.
 • Instal·lar, configurar un plugin de seguretat que implementi polítiques de control d’accés i monitoritzi els possibles punts febles de la web. És necessari fer un seguiment de les alertes generades pel plugin i respondre ràpidament segons la gravetat de la incidència detectada.
 • Disposar d’un sistema de còpies de seguretat: S’han de guardar còpies periòdiques del contingut, tant de les pàgines i imatges com de la base de dades. Aquesta còpia, idealment, s’emmagatzemarà de forma remota en un entorn diferent al lloc on està publicat el web.

A Aronanet ens fem càrrec de la seguretat del teu web, amb una proposta adaptada a les teves necessitats.

 • Revisió periòdica de l’estat d’actualització del sistema, i posada al dia del motor de WordPress i els plugins utilitzats.
 • Revisió del correcte funcionament del web un cop actualitzat el sistema.
 • Revisió d’enllaços trencats al web.
 • Instal·lació, configuració i monitorització del plugin de seguretat. Inclou entre d’altres:
  • Firewall d’aplicació.
  • Bloqueig d’atacs per força bruta.
  • Control d’accessos a l’entorn d’administració: rebrem una alerta cada cop que algú accedeix al gestor de continguts i si la procedència és sospitosa actuarem ràpidament per a bloquejar l’accés.
  • Bloqueig d’adreces IP després de diversos d’intents fallits d’accés al gestor de continguts.
  • Escanejos periòdics del sistema, per a detectar qualsevol modificació en els fitxers que pugui suposar una amenaça.
  • Base de dades d’amenaces actualitzada periòdicament.
 • Còpies de seguretat:
  • Còpies setmanals senceres (arxius i base de dades) en el núvol (inclou la contractació de l’espai on s’emmagatzemaran les còpies).
  • Còpies diàries de la base de dades en el núvol (inclou la contractació de l’espai on s’emmagatzemaran les còpies).
  • La recuperació del servei en cas d’atac o pèrdua d’informació per qualsevol motiu, a partir de les còpies de seguretat disponibles.
Vols que ens encarreguem de la seguretat del teu web?  Consulta’ns!

Tenim molt més que oferir-te

Oferim un ventall de serveis addicionals perquè no hagis de preocupar-te de res

WEBS EN WORDPRESS

Wordpress és la plataforma tecnològica de gestor de continguts més utilitzada. Vols descobrir per què? Creem el teu web en WordPress a preus competitius. La facilitat de gestió de continguts, modularidad, seguretat i alta escalabilitat són alguns dels seus avantatges.

DOMINI I HOSTING

Ens encarreguem de registrar i renovar el teu domini i t'oferim un espai en els nostres servidors dimensionat correctament per allotjar la teva web. Gestiona tot el que necessites per engegar el teu projecte amb un únic interlocutor. Ens encarreguem de tot.

Assessorament Legal

Tot lloc web ha de complir la normativa. T'informem de tot el necessari perquè la teva web compleixi amb la legislació vigent. Avís legal, política de privacitat, política de cookies: redactem els textos legals necessaris adequats al teu perfil o al de la teva empresa.