Màrqueting de continguts - Aronanet
15448
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15448,page-child,parent-pageid-15439,geoip-continent-NA,geoip-country-US,geoip-province-VA,geoip-name-Ashburn,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

Màrqueting de continguts

Màrqueting de Continguts

Atreu i conserva els teus possibles clients a través d’un contingut rellevant i valuós

El màrqueting de continguts (o inbound màrqueting) és una metodologia que utilitza unes tècniques de màrqueting que intenten atreure i acostar l’usuari a l’empresa d’una forma natural i poc intrusiva, sense pressionar. El client ve cap a tu. 

El principal objectiu del màrqueting de continguts és contactar amb possibles clients que es troben en l’inici del procés de compra d’un producte o servei determinat, per finalment aconseguir la venda i fidelizarlo.

Aronanet t’ajudem a definir la teva estratègia de màrqueting de continguts i t’acompanyem fins el final.

T’ajudarem a definir qui és el Buyer Persona de la teva empresa o marca, crearem contingut de qualitat i valuós per al teu públic i establirem unes pautes perquè la implementació de la teva estratègia de màrqueting de continguts sigui el més reeixida possible.

Vols atraure nous clients?  Fem-ho!

Tenim molt més que oferir-te

Oferim un ventall de serveis addicionals perquè no hagis de preocupar-te de res

DOMINI I HOSTING

Ens encarreguem de registrar i renovar el teu domini i t'oferim un espai en els nostres servidors dimensionat correctament per a allotjar la teva web. Gestiona tot el que necessites per a engegar el teu projecte amb un únic interlocutor. Ens encarreguem de tot.

Manteniment

Cuidem la teva web aplicant les últimes actualitzacions de seguretat. Gestionem les còpies de seguretat i restablim el servei en cas de necessitat. Vols que ens encarreguem de gestionar els continguts? També podem fer-ho per tu!

Assessorament Legal

Tot lloc web ha de complir la normativa. T'informem de tot el necessari perquè la teva web compleixi amb la legislació vigent. Avís legal, política de privacitat, política de cookies: redactem els textos legals necessaris adequats al teu perfil o al de la teva empresa.