Optimització Web per a SEO (SEO ON-PAGE) - Aronanet
15415
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15415,page-child,parent-pageid-15379,geoip-continent-NA,geoip-country-US,geoip-province-VA,geoip-name-Ashburn,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Optimització Web per a SEO (SEO ON-PAGE)

Optimització Web per a SEO (SEO ON-PAGE)

La teva a web a punt per a posicionar-se correctament

El posicionament d’una web en la llista de resultats dels cercadors depèn de molts factors. Publicar continguts de qualitat és bàsic per a aconseguir aparèixer en els primers resultats, però cal tenir en compte molts altres factors clau perquè tot el nostre treball obtingui el seu recompensa.

És necessari optimitzar la densitat de les paraules clau escollides en les nostres publicacions, etiquetar correctament enllaços i imatges, utilitzar correctament els encapçalats i aconseguir un codi optimitzat que resulti en una càrrega ràpida de la nostra pàgina si no volem ser penalitzats. Revisem aquests i altres factors, i resolem les incidències identificades.

Està la teva web optimitzada per als cercadors?  Comprovem-ho!

Tenim molt més que oferir-te

Oferim un ventall de serveis addicionals perquè no hagis de preocupar-te de res

DOMINI I HOSTING

Ens encarreguem de registrar i renovar el teu domini i t'oferim un espai en els nostres servidors dimensionat correctament per allotjar el teu web. Gestiona tot el que necessites per engegar el teu projecte amb un únic interlocutor. Ens encarreguem de tot.

Manteniment

Cuidem teva web aplicant les últimes actualitzacions de seguretat. Gestionem les còpies de seguretat i restablim el servei en cas de necessitat. Vols que ens encarreguem de gestionar els continguts? També podem fer-ho per tu!

Assessorament Legal

Tot lloc web ha de complir la normativa. T'informem de tot el necessari perquè la teva web compleixi amb la legislació vigent. Avís legal, política de privacitat, política de cookies: redactem els textos legals necessaris adequats al teu perfil o al de la teva empresa.