Botigues online - eCommerce - Aronanet
15456
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15456,page-child,parent-pageid-15379,geoip-continent-NA,geoip-country-US,geoip-province-VA,geoip-name-Ashburn,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

Botigues online – eCommerce

Botigues online – eCommerce

Ofereix els teus productes en un mercat global

Internet és uns dels més potents canals de venda per a tot tipus de productes i serveis. L’eCommerce suposa una dràstica reducció de costos per a l’empresa, al mateix temps que permet accedir a un major nombres de potencials clients. A més, permet estudiar el comportament dels clients i adaptar el catàleg a les seves preferències.

Treballem amb Prestashop, l’eina eCommerce més utilitzada per les petites i mitjanes empreses. Disseny atractiu i funcional, facilitat de gestió a tots els nivells, escalabilitat i baix cost de desenvolupament són alguns dels seus avantatges. Consulta’ns i dissenyarem junts una plataforma de venda online professional a un preu molt competitiu.

Vols vendre a Internet?  T’assessorem!

Tenim molt més que oferir-te

Oferim un ventall de serveis addicionals perquè no hagis de preocupar-te de res

DOMINI I HOSTING

Ens encarreguem de registrar i renovar el teu domini i t'oferim un espai en els nostres servidors dimensionat correctament per a allotjar la teva web. Gestiona tot el que necessites per engegar el teu projecte amb un únic interlocutor. Ens encarreguem de tot.

Manteniment

Cuidem la teva web aplicant les últimes actualitzacions de seguretat. Gestionem les còpies de seguretat i restablim el servei en cas de necessitat. Vols que ens encarreguem de gestionar els continguts? També podem fer-ho per tu!

Assessorament Legal

Tot lloc web ha de complir la normativa. T'informem de tot el necessari perquè la teva web compleixi amb la legislació vigent. Avís legal, política de privacitat, política de cookies: redactem els textos legals necessaris adequats al teu perfil o al de la teva empresa.