Webs en Wordpress - Aronanet
15425
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15425,page-child,parent-pageid-15379,geoip-continent-NA,geoip-country-US,geoip-province-VA,geoip-name-Ashburn,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

Webs en WordPress

Webs en WordPress

La potència del Gestor de Continguts més popular al teu abast

WordPress és el gestor de continguts (CMS en anglès) més utilitzat al món. Són molts els avantatges que fan d’aquesta tecnologia l’opció favorita de moltes empreses i professionals. Destaca la facilitat d’ús de l’entorn d’administració de continguts, les constants actualitzacions de seguretat del seu motor i mòduls (plugins), la seva gran escalabilitat i la capacitat d’adaptar-se a qualsevol tipus de projecte web.

Desenvolupem webs professionals en WordPress, utilitzant plantilles adaptades a la teva imatge corporativa o temes exclusius dissenyats des de zero. Implementem totes les funcionalitats que necessitis mitjançant mòduls existents o les desenvolupem a mida. I a més, ens fem càrrec de les actualitzacions i el manteniment. I sí, també podem crear i publicar els continguts per tu.

Vols conèixer la potència de WordPress?  T’ho expliquem!

Tenim molt més que oferir-te

Oferim un ventall de serveis addicionals perquè no hagis de preocupar-te de res

DOMINI I HOSTING

Ens encarreguem de registrar i renovar el teu domini i t'oferim un espai en els nostres servidors dimensionat correctament per a allotjar la teva web. Gestiona tot el que necessites per engegar el teu projecte amb un únic interlocutor. Ens encarreguem de tot.

Manteniment

Cuidem la teva web aplicant les últimes actualitzacions de seguretat. Gestionem les còpies de seguretat i restablim el servei en cas de necessitat. Vols que ens encarreguem de gestionar els continguts? També podem fer-ho per tu!

Assessorament Legal

Tot lloc web ha de complir la normativa. T'informem de tot el necessari perquè la teva web compleixi amb la legislació vigent. Avís legal, política de privacitat, política de cookies: redactem els textos legals necessaris adequats al teu perfil o al de la teva empresa.