Webs corporatives - Aronanet
15424
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15424,page-child,parent-pageid-15379,geoip-continent-NA,geoip-country-US,geoip-province-VA,geoip-name-Ashburn,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

Webs corporatives

Webs corporatives

La teva carta de presentació a Internet

Avui dia no es concep un negoci fora d’Internet. Tota empresa, qualsevol que sigui la seva activitat, ha d’oferir als seus potencials clients informació sobre els seus productes i serveis en l’entorn digital. Disposar d’una web corporativa accessible des de qualsevol dispositiu, treballar les xarxes socials i optimitzar els resultats de cerca són factors claus per a l’èxit de qualsevol projecte.

Posem tot el nostre coneixement i experiència al servei del teu negoci. T’assessorem en la definició de l’estructura del lloc web de la teva empresa. Treballem junts el disseny i la publicació de continguts. Definim estratègies de Màrqueting per promocionar la teva web i millorar el posicionament en els resultats de cerca dels principals cercadors.

Necessites una web corporativa?  T’assessorem!

Tenim molt més que oferir-te

Oferim un ventall de serveis addicionals perquè no hagis de preocupar-te de res

DOMINI I HOSTING

Ens encarreguem de registrar i renovar el teu domini i t'oferim un espai en els nostres servidors dimensionat correctament per a allotjar la teva web. Gestiona tot el que necessites per engegar el teu projecte amb un únic interlocutor. Ens encarreguem de tot.

Manteniment

Cuidem la teva web aplicant les últimes actualitzacions de seguretat. Gestionem les còpies de seguretat i restablim el servei en cas de necessitat. Vols que ens encarreguem de gestionar els continguts? També podem fer-ho per tu!

Assessorament Legal

Tot lloc web ha de complir la normativa. T'informem de tot el necessari perquè la teva web compleixi amb la legislació vigent. Avís legal, política de privacitat, política de cookies: redactem els textos legals necessaris adequats al teu perfil o al de la teva empresa.