Landing pages i Microsites - Aronanet
15411
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15411,page-child,parent-pageid-15379,geoip-continent-NA,geoip-country-US,geoip-province-VA,geoip-name-Ashburn,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

Landing pages i Microsites

Landing Pages i Microsites

Continguts específics per a campanyes i promocions

Les teves campanyes d’e-mail màrqueting o publicitat a Internet han de dirigir a l’usuari a pàgines creades específicament amb l’objectiu d’aconseguir conversions, vendre el teu producte o ampliar la teva xarxa de contactes. Dissenyem landing pages efectives centrades en la consecució d’objectius.

Promocionar un nou producte, servei o esdeveniment en un microsite independent de la teva web corporativa pot aportar molts avantatges. Millora el posicionament en cercadors, permet major llibertat en el disseny i ofereix un enfocament concret sobre la informació publicada.

Necessites una landing page o microsite?  T’assessorem!

Tenim molt més que oferir-te

Oferim un ventall de serveis addicionals perquè no hagis de preocupar-te de res

DOMINI I HOSTING

Ens encarreguem de registrar i renovar el teu domini i t'oferim un espai en els nostres servidors dimensionat correctament per a allotjar la teva web. Gestiona tot el que necessites per engegar el teu projecte amb un únic interlocutor. Ens encarreguem de tot.

Manteniment

Cuidem la teva web aplicant les últimes actualitzacions de seguretat. Gestionem les còpies de seguretat i restablim el servei en cas de necessitat. Vols que ens encarreguem de gestionar els continguts? També podem fer-ho per tu!

Assessorament Legal

Tot lloc web ha de complir la normativa. T'informem de tot el necessari perquè la teva web compleixi amb la legislació vigent. Avís legal, política de privacitat, política de cookies: redactem els textos legals necessaris adequats al teu perfil o al de la teva empresa.