Domini i Hosting - Aronanet
15403
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15403,page-child,parent-pageid-15379,geoip-continent-NA,geoip-country-US,geoip-province-VA,geoip-name-Ashburn,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

Domini i Hosting

Domini i Hosting

El teu projecte a Internet amb el millor servei

Tot projecte web necessita un domini amb el que mostrar-se a Internet i un espai en un servidor on allotjar els continguts i bases de dades. Per descomptat, es requereix també del servei de correu electrònic per a les comunicacions internes i amb els clients i proveïdors.

Ens encarreguem del registre i renovació dels teus dominis i allotgem el teu web en el nostre servidor dedicat. Centralitza tot el servei amb nosaltres i resol totes les teves consultes amb un únic interlocutor. Cuidem de la teva web i del servidor en el qual s’allotja. Deixa-ho tot a les nostres mans.

Necessites registrar el teu domini i allotjar la teva web?  Consulta’ns!

Tenim molt més que oferir-te

Oferim un ventall de serveis addicionals perquè no hagis de preocupar-te de res

WEBS EN WORDPRESS

Wordpress és la plataforma tecnològica de gestor de continguts més utilitzada. Vols descobrir per què? Creem el teu web en WordPress a preus competitius. La facilitat de gestió de continguts, modularidad, seguretat i alta escalabilitat són alguns dels seus avantatges.

Manteniment

Cuidem la teva web aplicant les últimes actualitzacions de seguretat. Gestionem les còpies de seguretat i restablim el servei en cas de necessitat. Vols que ens encarreguem de gestionar els continguts? També podem fer-ho per tu!

Assessorament Legal

Tot lloc web ha de complir la normativa. T'informem de tot el necessari perquè el teu web compleixi amb la legislació vigent. Avís legal, política de privacitat, política de cookies: redactem els textos legals necessaris adequats al teu perfil o al de la teva empresa.