Màrqueting Digital - Aronanet
15439
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15439,page-parent,geoip-continent-NA,geoip-country-US,geoip-province-VA,geoip-name-Ashburn,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

Màrqueting Digital

Màrqueting Digital

Comunicació efectiva amb els teus clients

 • SOCIAL MEDIA
  (XARXES SOCIALS)

 • La carta de presentació de la teva empresa a Internet

  Planifiquem i executem la millor estratègia de comunicació amb el teu públic objectiu. Gestionem la publicació de continguts i donem resposta a les inquietuds dels teus seguidors en Xarxes Socials.
  M’INTERESSA

 • MÀRQUETING DE CONTINGUTS

 • Generem contingut de qualitat per a la teva web.

  La generació de contingut de qualitat és clau per fidelizar usuaris i aconseguir un bon posicionament en cercadors. Ens encarreguem de generar contingut per a la teva web o blog i gestionem les traduccions.
  M’INTERESSA

 • EMAIL MÀRQUETING (MAILCHIMP)

 • Potencia la fidelització i captació de nous clients

  L’E-mail Màrqueting és una de les eines més efectives i econòmiques per a la comunicació amb els teus clients. Gestionem les teves campanyes d’e-mailing i et detallem l’impacte real de cadascuna.
  M’INTERESSA

Vols millorar la teva presència en Xarxes Socials? T’ajudem!

Tenim molt més que oferir-te

Oferim un ventall de serveis addicionals perquè no hagis de preocupar-te de res

ANALÍTICA WEB

Analitzem a fons les dades estadístiques d'accés a la teva web i et lliurem un informe visual i efectiu a partir del qual poder conèixer el comportament dels usuaris i definir noves estratègies.

Estudi de la competència

Analitzem els punts forts i febles de la teva competència: presència i ús en Xarxes Socials, publicació de continguts en web, etc. Conèixer a qui ens enfrontem és el primer pas per superar-los.

Auditoria de continguts

Analitzem el teu web, identifiquem errors en la usabilitat i publicació de continguts i establim accions correctores orientades a millorar l'experiència d'usuari i el posicionament en cercadors.