Assessorament legal - Aronanet
15397
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15397,page-child,parent-pageid-15379,geoip-continent-NA,geoip-country-US,geoip-province-VA,geoip-name-Ashburn,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

Assessorament legal

Assessorament legal

Compleix amb la normativa vigent

Tota pàgina web ha de complir amb la legislació vigent del lloc on realitza la seva activitat. Si no complim la normativa, ens arrisquem a rebre possibles sancions. Les mesures a aplicar dependran de l’ús i continguts de la web. La Llei de Serveis de la Societat d’Informació (LSSI), la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) o la  política de Cookies són algunes de les normatives a tenir en compte.

T’assessorem sobre els textos legals que has de publicar a la teva web, en funció de l’àmbit d’utilització de la teva pàgina i els serveis que ofereixes als usuaris. Ens encarreguem de publicar els textos redactats pel departament jurídic de la teva empresa o, si ho desitges, podem oferir-te un servei de redacció de textos legals adaptats al teu cas concret.

Necessites assessorament legal?  Consulta’ns!

Tenim molt més que oferir-te

Oferim un ventall de serveis addicionals perquè no hagis de preocupar-te de res

WEBS EN WORDPRESS

Wordpress és la plataforma tecnològica de gestor de continguts més utilitzada. Vols descobrir per què? Creem el teu web en WordPress a preus competitius. La facilitat de gestió de continguts, modularidad, seguretat i alta escalabilitat són alguns dels seus avantatges.

DOMINI I HOSTING

Ens encarreguem de registrar i renovar el teu domini i t'oferim un espai en els nostres servidors dimensionat correctament per allotjar la teva web. Gestiona tot el que necessites per engegar el teu projecte amb un únic interlocutor. Ens encarreguem de tot.

Manteniment

Cuidem la teva web aplicant les últimes actualitzacions de seguretat. Gestionem les còpies de seguretat i restablim el servei en cas de necessitat. Vols que ens encarreguem de gestionar els continguts? També podem fer-ho per tu!