Disseny Web - Aronanet
15379
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15379,page-parent,geoip-continent-NA,geoip-country-US,geoip-province-OH,geoip-name-Columbus,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

Disseny Web

Disseny Web

La teva web 100% optimitzada per a cercadors i tots els dispositius

WEBS EN WORDPRESS

Wordpress és la plataforma tecnològica de gestor de continguts més utilitzada. Vols descobrir per què? Creem la teva web en WordPress a preus competitius. La facilitat de gestió de continguts, modularidad, seguretat i alta escalabilitat són alguns dels seus avantatges.

BOTIGUES ONLINE

Ofereix els teus productes en un mercat global. Desenvolupem botigues online basades en Prestashop, la millor solució eCommerce per a petites i mitjanes empreses. Gestiona el teu catàleg, clients i comandes de forma senzilla. El teu negoci disponible 365 dies, les 24 hores.

WEBS CORPORATIVES

La carta de presentació de la teva empresa en Internet. T'ajudem a definir l'estructura de continguts optimitzada per oferir els teus serveis i productes al teu públic objectiu. Preus competitius per a empreses, emprenedors i professionals de tots els sectors.

MICROSITES

Necessites promocionar un producte o un nou servei? Mitjançant un microsite disposaràs d'un entorn pensat i dissenyat exclusivament per a aquest producte o servei. Ofereix als teus usaris tota la informació al detall al mateix temps que augmentes les possibilitats de ser trobat a Google.

INTRANET

Eines de gestió online en entorns privats. Programem Intranets a mida. Ofereix serveis exclusius als teus clients o eines de treball als teus empleats. Automatitza processos i extreu informes. En un entorn privat i totalment segur.

LANDING PAGES

Una landing page és el complement imprescindible per garantir l'èxit de les teves campanyes de màrqueting en Xarxes Socials, les teves mailings promocionals, els teus anuncis en Google. Dissenyem landing pages pensades en la captació de leads i la consecució d'objectius.

Necessites una web?  Creem-la junts!

Tenim molt més que oferir-te

Oferim un ventall de serveis addicionals perquè no hagis de preocupar-te de res

DOMINI I HOSTING

Ens encarreguem de registrar i renovar el teu domini i t'oferim un espai en els nostres servidors dimensionat correctament per a allotjar el teu web. Gestiona tot el que necessites per engegar el teu projecte amb un únic interlocutor. Ens encarreguem de tot.

Manteniment

Cuidem el teu web aplicant les últimes actualitzacions de seguretat. Gestionem les còpies de seguretat i restablim el servei en cas de necessitat. Vols que ens encarreguem de gestionar els continguts? També podem fer-ho per tu!

Assessorament Legal

Tot lloc web ha de complir la normativa. T'informem de tot el necessari perquè el teu web compleixi amb la legislació vigent. Avís legal, política de privacitat, política de cookies: redactem els textos legals necessaris adequats al teu perfil o al de la teva empresa.