Avís Legal - Aronanet
15562
page-template-default,page,page-id-15562,geoip-continent-NA,geoip-country-US,geoip-province-VA,geoip-name-Ashburn,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

Avís Legal

Avís Legal

EXEMPCIÓ DE RESPONSABILITAT

La informació continguda i a la qual es té accés a través de la pàgina Web www.aronanet.com (la ‘pàgina Web’), ha estat proporcionada per ARONANET per subministrar a l’Usuari informació de caràcter general.

Aquesta informació no pretén reemplaçar ni substituir qualsevol servei legal, comptable, fiscal o de qualsevol altre àmbit professional. Així mateix s’adverteix que la informació podrà variar en funció de canvis en la normativa vigent en la matèria o de determinats fets o circumstàncies aplicables a la mateixa.

ARONANET no garanteix la interrupció, retards en l’accés a la pàgina Web, així com que la informació no contingui errors, omissions o virus. En conseqüència, la informació és proporcionada sense garanties de cap tipus, expresses o implícites, sobre la seva exactitud, precisió, integritat, ni es garanteix que sigui completa.

En cap cas ARONANET, els seus socis, professionals o empleats seran responsables per qualsevol dany directe, indirecte, incidental, punitiu, derivat o de qualsevol altre tipus, incloent, amb caràcter enunciatiu però no limitatiu, la responsabilitat per pèrdua de dades, per dany emergent o lucre cessant, amb independència de la formalització de qualsevol acció, derivats o relacionats amb la pàgina Web, qualsevol contingut de la mateixa o al que s’accedeixi per l’ús de la pàgina, o la seva còpia, display o qualsevol altre ús.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tota la informació o la forma de recopilació de la informació, continguda a les pàgines Web www.aronanet.com, a títol enunciatiu però no limitatiu, la pròpia recopilació de la informació, el disseny gràfic, imatges, codis font, marques, noms comercials, denominacions, logos i altres signes distintius o links de tercers, informes, articles, entre uns altres, són propietat i estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i industrial de ARONANET o, si escau, de tercers.

L’accés a les pàgines de ARONANET en cap supòsit suposa la renúncia, transmissió, cessió o llicència total o parcial de dites dretes, ni confereix cap dret d’ús, transformació, adaptació, alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública d’aquests continguts sense l’autorització prèvia i expressa de ARONANET o del tercer titular dels drets afectats. Queda prohibida la reproducció total o parcial de les dades i continguts als quals es tingui accés a la pàgina Web o que s’utilitzin contravenint la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual o industrial, i especialment els materials continguts a la pàgina no poden ser utilitzats per a qualsevol ús o de caràcter públic o comercial.

Queden fora de perill els drets de l’Usuari de visualitzar, obtenir una còpia en la memòria caché de l’ordinador de l’Usuari, com a reproducció transitòria i accessòria i que per si mateixes no tinguin significació econòmica independent, i fins i tot imprimir, sense que en cap cas estigui autoritzat per comunicar aquests continguts a tercers.